Wysłany: 28-04-2015, 23:30 Czy ktoś posiada kopię Mechanika EN57 trasaland edition?
Na początek przywitam się gdyż to mój pierwszy post/temat na tym forum. Dzień dobry!
Tak jak w temacie: czy ktoś z forumowiczów przeglądających to forum ma na komputerze grę Mechanik EN57 Trasaland Edition (MTE) (taki stary symulator kibelka pod Dosa)?
Kilka dni temu pobrałem z tej strony: http://mechanik-en57.pl/ zwykłą wersję i naszła mnie ochota na przejechanie się trasą Zakopane-Poronin dostępnej w MTE. Problem w tym, że nigdzie w internecie nie ma możliwości pobrania tej wersji gry, więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś udostępnił tą wersję do pobrania. Z góry dzięki!
Ostatnio zmieniony przez artu927 28-04-2015, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-10-2022, 16:35
SPawel2007 napisał/a:
Wiem, że temat jest 7 letni, ale posiadam wszystkie wersje Mechanika razem ze wszystkimi trasami, mogę podesłać ;)
Temat może stary, ale trasy do Nowego Targu nadal nie udało mi się pozyskać, więc jeśli posiadasz ten odcinek, wysyłaj śmiało (najlepiej w wiadomości prywatnej na forum)