Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 136 Skąd: Lublin
Wysłany: 18-08-2008, 15:34 Linia numer 7 Lublin-Dęblin
Jest to całkowicie nowa mapa tworzona prze zemnie. Poprzednie wersje mapy Lublin-Dęblin 2.0-3.0 miały błąd długiego wgrywania spowodowany przeniesieniem mapy z 2006 na TRS2004.
Stacja Puławy:
Kolejne screny ze szlaku między Nałęczowem i Sadurkami:)
Mile widziane komentarze. Nawet zalecane bo po to prezentuje zdjęcia ;)
ach, mapa bardzo mi się podoba, cieszę się że ktoś zajmuje się mikroklimatem wschodu ;) Czy mapa jest już ukończona? Czy kolega dałby radę wykonać odcinek Łuków - Dęblin? Byłbym niezwykle uradowany ;D
Wysłany: 19-08-2008, 12:11
Jak na razie robie tą mapę i na pewno jeszcze trochę mi zejdzie bo trochę zostało. A odcinek Dęblin-Łuków pewnie dał bym radę jak by mi ktoś materiały przesłał. A na pewno Cię pocieszę jak Ci powiem że przez mojego kolegę jest robiona mapa Lublin-Lubartów-Łuków :)
Nie. Denerwują mnie strasznie głupie posty. Jak Ktoś kto buduje, prowadzi temat będzie chciał- to pokaże screeny. Jeśli nic nie robił na trasie- jest sens ?
A jaki sens jest twojego posta? Twoja mapa? No i ja poczuł bym się urażony na miejscu Bartka. Co cię interesuje jak wygląda jego mama. Twój post jest 100razy głupszy od tego co on napisał, i za taki off top masz ode mnie prezent.
Wysłany: 16-05-2009, 13:05
Witam,
Mam do Was pytanie dawno mnie nie było w świecie TRS chciałbym zacząć pracę dalszą nad mapką i teraz powychodziło tych TRS kupa czy mapa z TRS2004 będzie chodzić w którymś z tych TRS2007, TRS2008, Trainz Classic??
Czyli warto kontynuować projekt?? Bo jak wszyscy się przenieśli na TRS2006 i wzwyż to nie warto robić bo mapa nie będzie chodzić..
Mapy z TRS2004 chodzą na wszystkich wyższych wydaniach. Pisze to stary weteran, który trzecią już mapkę (Polskie koleje Wąskotorowe) dalej tworzy w TRS2004 :)