Wysłany: 21-04-2010, 18:55 Problem z pobraniem przez FTP
A więc jak w temacie. Mam od pewnego czasu problem z pobraniem z DLS-u za pomocą opcji FTP.
Mały opis jak to trzeba robić (opis pysi)
4. Klikamy w download ftp (numer 2 na powyższym screenie) i czekamy, po chwili wyskoczy nam zwyczajne okienko pobierania plików przez przeglądarkę internetową. Zapisujemy plik na dysk i normalnie instalujemy.
I właśnie zamiast wyskoczenia okna pojawia się strona z jakimiś dziwnymi znakami i wtedy już du....a.
Dodam jeszcze że jest to dodatek (zboże produkt)
Trs04
opera 10
p.s wcześniej tego nie było.
Zapewne jest to mały pierdół w ustawieniach ale ja normalnie zgupiałem
(zapewne bracki mi coś namieszał w kompie)
_________________ tomek24 TS2010 TS2019 P
Ostatnio zmieniony przez tomek24 21-04-2010, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
A więc w explorer pojawia sie okno i odrazu mi pobiera (samo) do jakiegoś folderu tymczasowego, w firefox jest podobnie i niepyta się gdzie zapisać plik.
Dodam że w explorer kiedyś się pytał gdzie zapisać ale teraz nie i podczas ściągania gaśnie cały net
Dokładnie opera w niedziele zaczeła takie numery odp.......ć
Na to wychodzi że brat ma nieżle namieszane.
Będzie trzeba kapitalny porządek zrobić w kompie
A więc w explorer pojawia sie okno i odrazu mi pobiera (samo) do jakiegoś folderu tymczasowego, w firefox jest podobnie i niepyta się gdzie zapisać plik.
Dodam że w explorer kiedyś się pytał gdzie zapisać ale teraz nie i podczas ściągania gaśnie cały net
Dokładnie opera w niedziele zaczeła takie numery odp.......ć
Na to wychodzi że brat ma nieżle namieszane.
Będzie trzeba kapitalny porządek zrobić w kompie
jesli nie pyta gdzie ma zapisac to wystarczy w opcjach zaznaczyc opcje zeby pytal przed kazdym plikiem