FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problemy z rejestracja i uruchomieniem TaNE
Autor Wiadomość
bazler71
zaawansowany

Wysłany: 05-06-2024, 16:37   Problemy z rejestracja i uruchomieniem TaNE

Panowie, piszę w imieniu siostrzeńca wielkiego fana kolei i TRSa, któremu nie bardzo umiem pomóc. Kupił TaNE na płycie - nowa, zafoliowana. Niby jest zarejestrowany na MyTrainz - klucz jest tam wpisany. Jednak gra nie chce się uruchomić informując o braku możliwości autoryzacji. Na screenach wygląda to jak poniżej. Byłbym wdzięczny za jakieś poprowadzenie do celu bo Młody rozczarowany i stęskoniony jazdy. Gra w TrainzClassic no ale to już mocno passe jednak.

Najlepiej chyba byłoby gadać np przez messengera (jeśli mnie tam macie, a wielu z Was mnie ma) Z góry dzięki

Ostatnio zmieniony przez bazler71 05-06-2024, 16:51, w całości zmieniany 1 raz  

jagg
trainz

Wysłany: 05-06-2024, 22:33   

Build 74794 = Online MyTrainz release. A on má asi klíč od Boxed Product Key Standard Edition (když má CD/DVD)? V MyTrainz vlevo dole v sekci Product Downloads ať si stáhne instalaci TANE build 105766 (offfline nebo online installer) a klíč by měl fungovat.

Bojar
zaawansowany

Wysłany: 09-06-2024, 11:54   

Jeśli dobrze kojarzę miałem kiedyś podobny problem. Nie wiem czy czasem build'a nie trzeba jakoś podnieść. Polecam napisać do samego Auran'a (helpdesk, support trainzportal(?)) i przedstawić problem jeśli już się taki nie pojawił. Mi odpowiedzieli szybko i precyzyjnie.

bazler71
zaawansowany

Wysłany: 09-06-2024, 14:02   

Dzięki, pobranie aktualizacji z auranu załatwiło sprawę

Odpowiedz do tematu