Witam,po dlugiej nieobecnosci wrocilem,lecz na trs2012,i na trs2009 mialem przerobiona mapke pod siebie i postanowilem przeniesc ja na obecnego trs-a,ladnie spakowalem mape do cdp,zainstalowalem przez import,wchodze na moja mapke a tam tylko tory i tekstury,zero drog,budynkow i calej reszty,co robie nie tak?
Prosze o pomoc i wybaczcie ze zakladam nowy temat ale nawet google nie znalazlo mojego problemu.
Musisz również przenieść wszystkie zależności do mapy.
Możesz też spakować mapę nie do CDP, ale stworzyć archiwum. Tym sposobem powstanie jeden DUZY plik gdzie będzie mapa,sesje i wszystko to co jest potrzebne do jej działania
A jednak cos poszlo nie tak,otoz zrobilem jak napisales i tej mapy nie ma w wyborze tras,zagladam wiec do menagera i tam ja znalazlem bez zadnych bledow,ale kiedy zaznaczam ja ppm to nie moge nic zrobic tylko wybrac opcje pobierz,dlaczego?jakies sugestie?dzieki za zainteresowanie.