Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 718 Skąd: Kraków
Wysłany: 22-03-2016, 22:57 Update do wersji 81296
Witam!
Chyba coś te kangury znowu spie....y bo po instalacji ostatnich dwóch patch'y do wersji 81296 znowu zaczął się TANE wieszać Poza tym sporo dodatków teraz wykazuje błędy na czerwono, ale po włączeniu opcji "view errors" coś tam popracuje moment i już są OK. Tyle że trzeba każdy dodatek z osobna w ten sposób przeglądać.
Zdarzyło mi się już kilka razy, że program się zamyka nagle, a po ponownym uruchomieniu znowu się uruchamia naprawa bazy. Tyle, że teraz ledwie zacznie naprawiać to znowu się wiesza. I tak w kółko! Dopiero jak przerwałem naprawę, uruchomiłem program, potem zamknę normalnie i sam uruchomię naprawę to jakoś idzie. Oczywiście po tej naprawie te wszystkie dodatki co były niby błędne i poprawiałem są znowu na czerwono. Te dodatki owszem nie są zupełnie dobre, ale mają tylko ostrzeżenia. Nawet kupione nowe Pendolino też wykazuje błędy - zalecają upgrade 'ed250_panto/pantograph.im' to a .lm file. No masakra!
Czy da się wrócić do tej poprzedniej wersji ? Była już dość stabilna i nie zauważałem większych problemów.