A ja z innej beczki ; )
Screeny trochę za małe, więc błędy ciężko wyłapać. Dziwi mnie ukształtowanie terenu. Z tego co widziałem i się orientuję, to tam niema dokładnie prostego terenu. Jakiś pagórek, dwa chyba są.
Nie uważam się za wielkiego znawcę, dlatego jeśli się mylę to nie bij ; )
Pomógł: 15 razy Wiek: 38 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 448 Skąd: Kraków
Wysłany: 14-11-2010, 01:14
Jechałem tą linia kilkanaście razy i powiem, że projekt wygląda na tyle obiecująco, że ośmielę się przypomnieć autorowi, by zrobił sobie kopię mapy i umieścił poza dyskiem twardym, tak na wszelki wypadek. Powodzenia przy projekcie
_________________ Would you know my name if I saw you in heaven ?
witaj , jeśli robisz mapę do Prokocimia , to moze przedluz ja do Plaszowa , bedzie to mialo sens .Aha i czy jak zrobisz stacje Kraków Biezanow , to czy zrobisz odjadz linii do Wieliczki?Moge ci w tym pomoc , tylko napisz na GG
_________________ O mnie -> http://patrykowicz.tnb.pl...hp?article_id=2
KUID:666724
w fabryce->
problemy z komputerem,działalność zawieszona
w fazie projektowej->
rozkład jazdy
witaj , jeśli robisz mapę do Prokocimia , to moze przedluz ja do Plaszowa , bedzie to mialo sens ;-) .Aha i czy jak zrobisz stacje Kraków Biezanow , to czy zrobisz odjadz linii do Wieliczki?Moge ci w tym pomoc , tylko napisz na GG