Pomógł: 54 razy Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 30-04-2010, 07:12 Problem z pobiereniem ze Stacja Żary
Ściagam dodatki ze Stacja Żary, a tu nagle przy jednym (ET22 bogeysound) pokazyje się stronka pobierania i takie coś: http://www.stacjazary.pl/...bogey_sound.cdp
Czy to jest jakiś błąd strony czy zakłócenia?
_________________ Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
pytania na poziomie...hmm... to nawet nie ma zadnego poziomu......
temat poruszany tysiace razy u zgreda w temacie i ogolnie na forum... wyskakuje cos takiego?
to PPM i zapisz jako...
tak zakłócenia spowodowane nadaktywnością koronalnych wyrzutów masy w przestrzeń międzyplanetarną na słońcu
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Pomógł: 54 razy Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 03-05-2010, 13:28
Chodzi o to, że czasami zamiast tego okienka (przynajmniej mi) pojawia się jakaś chińszczyzna. Raz tak jest, a raz nie. Odświeżam to i na złość żadnej reakcji.
Ostatnio zmieniony przez UAZ 03-05-2010, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2155 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 03-05-2010, 13:51
UAZ, jeżeli nie potrafisz w stopniu podstawowym obsługiwać komputera to znajdź sobie coś innego do roboty. Temat był wałkowany setki razy. Niedługo będą pytania w stylu jak włączyć komputer albo jak zmusić rano mózg do myślenia ...
UAZownik jak na stronie jest archiwum RAR to jest ok, jak plik CDP to przegladarka to traktuje jako plik tekstowy i probuje wyswietlic, moj sposob na "krzaki" to plik->zapisz strone jako i pliki sie zapisuja normalnie jako CDP, zapisz strone mozna dac zanim sie caly "tekst" wczyta.
Wysłany: 16-05-2010, 14:08
Znalazłem sposób na te ,,krzaczki". Kopiuje link strony pobierania i wklejam do mojej drugiej przeglądarki (w tym przypadku Opera) i wszystko chodzi.
Ostatnio jednak natknąłem się na takie coś na tej stronce: http://railroadsim.net/ru...ves/diesel/tem2 Pliki są w archiwum RAR, więc sposób Alany chyba nie będzie działać. Przynajmniej u mnie Pakiet Dźwięków nie chodzi (nie pobiera się).