Od siebie dodam, że obecnie nieco utknąłem przy modelowaniu szafy WN - brakuje mi zdjęć (poglądowych i na tekstury) Wyłącznika Szybkiego i zespołu styczników grupowych. Mam trochę zdjęć z wnętrza szafy podesłanych przez różnych kolegów, ale jest tam strasznie ciasno, więc nie ma jak go uchwycić w całości.
Jeżeli ktoś jakimś cudem mógłby poratować zdjęciem WSa zdemontowanego i leżącego sobie na hali, to byłbym niezmiernie wdzięczny.
Coś kojarzę, że w jakimś technikum kolejowym była działająca szafa ET22 "luzem", bodajże spięta z symulatorem, ale to było dość dawno - nie wiem jak teraz...
Fajne byczki, krótko mówiąc. Tak jak mówisz, te ficzerki, duperelki nadają smaczku bryle loka, zbliżając ją do oryginału, niestety swoje ważą... Patrząc na zrzuty, zainwestowałbym w osprzęt elektryczny na dachu byka. Izolatory, uproszczony patyk czy wyłącznik nożowy psują efekt całości, ale warto w nie zainwestować.
Na moim jamniku tak to wygląda:
Myślę, że warto, jeżeli byłbyś zainteresowany, mogę podzielić się siatkami 3d tych elementów (robiłem je na podstawie dostępnych mi rysunków technicznych, więc powinny trzymać wymiary).
Świetnie że dalej działasz, idealnie spasowane tekstury oraz detale. Jedyny - jest taki że w niższych wersjach niż T:ANE modele nie będą działać z racji tego model jest zapisany w innym formacie pliku niż pliki bazujące na formacie .im . Pozostaje tylko kupić T:ANE lub TS2019. Jednak mimo wszystko modele fenomenalne :)