FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zmiana miejsca instalacji dodatków
Autor Wiadomość
Bandyta
user

Wysłany: 30-12-2022, 03:52   Zmiana miejsca instalacji dodatków

Hej mam dwa pytania. Przeniosłem sobie folder local z systemowego miejsca które tane stworzyło przy instalacji na inny dysk. I teraz tak. Co mogę usunąć z systemowego. Cały folder NV3 pewnie musi zostać ale zy np jak usunę LOCAL to tez będzie wszystko grało skoro przeniosłem go na inny dysk? Czy tam zostają jakieś uber ważne pliki? Wersja jest ze Steam, jeśli to ma jakieś znaczenie.
Drugie pytanie może głupie. Kupiłem wersje TANE. Mam SP4. Czy ściągając dodatki do Zimowiska powinienem pobierać paczki 09+? Bo trochę dodatków pokazuje mi po instalacji, że ma za niski kuid. Moze to głupie pytanie ale ta gra mnie zaskoczyła już wielokrotnie.
Pozdro

RBach 
Administrator
Toromistrz

Wysłany: 30-12-2022, 11:08   

Nie przenosisz samego Locala. Przenosisz folder W KTÓRYM JEST Local. W dychu tak się robiło, od TANE trzeba "jeden wyżej", ze wszystkimi podfolderami oczywiście.
Aktualny release skryptów sygnalizacji:
v5.6:26.12.2025

Bandyta
user

Wysłany: 30-12-2022, 16:50   

Ok Dziekuje. Skopiowałem i dodatki mam. Czyli to co mi zostało na systemowym usuwam bez strachu. Dziekuje za odpowiedź.

Odpowiedz do tematu