Pomógł: 12 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 537 Skąd: Noreg
Wysłany: 22-07-2022, 11:40 Likwidacja mienia :)
Czołem. Jako że jestem na ostatniej prostej do opuszczenia tego kraju na dobre, poniżej zamieszczam linka pod którym można znaleźć trochę filmów, książek i sprzętu, którego się pozbywam.
Skrzynia ze Światem Kolei i wszelkiej maści książki kolejowe/rozkłady itp. jadą ze mną ew. dojadą w późniejszym terminie, więc proszę nie pytać :)
W przypadku drobnicy wysyłka nie jest problemem, gdyby jednak ktoś się skusił na jakieś większe gabaryty, to nie ukrywam, że najbardziej odpowiadałby mi odbiór w Warszawie. Jestem w PL mniej więcej do końca sierpnia, więc jeżeli ktoś się zdecyduje, można się dogadać (także jeżeli chodzi o cenę). W razie pytań proszę o PW.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 537 Skąd: Noreg
Wysłany: 23-07-2022, 14:27
Ok, amuse me ;)
Tu jest to co mam jeżeli chodzi o rozkłady i dodatki. Nie ukrywam, że wolałbym sprzedać w pakiecie, np. wszystkie SRJP ale zdaję sobie sprawę, że mogą być duplikaty.
Ostatnio zmieniony przez MalignusPL 23-07-2022, 15:12, w całości zmieniany 4 razy