Wysłany: 03-07-2022, 21:57 Kabina SN61 ADHD w T:ANE
Naprawianie locala trwa w najlepsze, obecnie nadrobiłem już może 500 assetów gdzie do końca zostało mi lekko ponad 5000
Natrafiłem jednak na problem z którym nie umiem sobie poradzić.
Wpis notches występuje w każdej
{
sekcji
}
I wszędzie jest to samo, to znaczy występuje wartość napisana w 0,1 ten sposób. Tyle, że po zobaczeniu configów innych kabin ADHD to właśnie w ten sposób notches jest zapisane i w tamtych przypadkach T:ANE się nie pluje
Ma ktoś jakieś rady można by to rozwiązać?
_________________ Trainz: A New Era SP4
Trainz Railroad Simulator 2022 Platinum
Všude NENÍ to samé, u odstavce trainbrake_lever_b u tagu notches nejsou zapsané žádné hodnoty, což pochopitelně generuje tu chybu, je potřeba ty hodnoty tam doplnit podle druhu toho ovladače.
Pomógł: 28 razy Wiek: 50 Dołączył: 05 Mar 2018 Posty: 375 Skąd: Kraków
Wysłany: 06-07-2022, 14:27
Jak napisał Jagg: nie wszędzie jest takie samo ustawienie. Zależy ono od funkcji i typu działania przełącznika, bo "notches" to definicje pozycji przełączników na pulpicie. Musisz znaleźć w configu tej kabiny, w dziale mesh-table, sekcję trainbrake_lever_b i w należącym do niej tagu notches dopisać brakujące wartości 0,1 (= dół, góra).
Ostatnio zmieniony przez Railwoj 06-07-2022, 14:30, w całości zmieniany 1 raz