Wysłany: 14-11-2016, 18:27 TANE niby po patchu niby nie...
Witam, Proszę o wyrozumiałość ale takiego cyrku dawno nie widziałem...
Mam wersje z płyty 74794 pobrałem z strony Auran'u Patcher - wersja Online, wszystko było by świetnie gdyby nie to że "przy okazji" problemów z czytaniem/ zapisem w folderze ustawiłem w pliku startowym (aplikacja *exe) żeby uruchamiał się Jako ADMINISTRATOR - cokolwiek to znaczy w pojęciu Win 10 no i wersja z SP1 8xxxx spadła do 74794 wysypało wszystkie ustawienia konfiguracyjne, graficzne, login i hasło do DLS od A do Z pytanie mam do was co zrobiłem źle?
To dziadostwo nie wraca nawet po odznaczeniu "uruchom jako" po prostu nie ma patch'a
Cześć
Niedawno instalowałem TANE ale na Win7 i wszystko poszło bez problemu.
Wnoszę z nr buildu, że to wersja polska.
Opiszę Ci jak ja to zrobiłem. Oby u ciebie też zadzialało.
Po pierwsze na początek ściągasz ze strony instaler ofline SP1, którym patchujesz z 74794 do 80349. I tylko w ten sposób bez patchera online, który pobiera śmiecie, które i tak są w SP1.
Po drugie, ściągasz ze strony Hotfix i patchujesz offline z 80349 do 81190.
A dalej już możesz korzystać autopatchera, który automatycznie dobierze pozostałe hotfixy czyli:
81190 do 81296
81296 do 82718
82718 do 84204
I to powinno obyć się bez kłopotów. Stracisz część polskiej wersji w postaci tłumaczeń. W ich miejsce pojawia się angielskie tagi. Można to samemu poprawić edytując plik tekstowy:
C:\Program Files\N3V Games\TANE\resources\strings\polish_core.txt
i uzupełniając o nowe tagi z tłumaczeniem.
Powodzenia :mrgreen: