Wysłany: 10-06-2015, 12:48 Docelowy punkt dodatków na dysku
Nie wiem czy to dziwne...ale kupiłem TANE przez internet a konkretnie przez steam, kiedy wchodzę w program filesx86 ,klikam pozniej w folder steam i szukam moich dodatków których tam nie widzę. Problem polega na tym że całość zajmuje 13,5GB a folder local który trzymam na osobnym dysku w kompie wynosi koło 30GB dodatków,a przecież one są zainstalowane w TANE. Pytam w czym może być problem lub gdzie mogły się ukryć bo mam sporo ich do naprawy a chciałem użyć PM2IM do ich naprawy?
Pomógł: 8 razy Wiek: 60 Dołączył: 04 Maj 2011 Posty: 188 Skąd: Łapy
Wysłany: 11-06-2015, 05:12
Otwórz zarządzaj zawartością następnie w TrainzContent uszkodzony dodatek edytuj w eksploratorze i powinien wyświetlić się Ci uszkodzony dodatek oraz ścieżka do niego i innych plików takich jak local . Ścieżka powinna wyglądać tak C:/Użytkownicy/ "UŻYTKOWNIK"/AppData/Local/N3V Games/TANE/i tu pliki zainstalowane w grze takie jak local , editing i inne.
_________________ Warsztaty Wagonów Kolejowych w Łapach dawniej ZNTK Łapy
Wysłany: 11-06-2015, 16:27
Dzięki serdeczne! To było i w sumie jest dziwne bo "AppData" mi gubi po drodze, ale sobie ręcznie wpisuje czego szukam.
Masz może stronę z PM2IM bo mam staruszka a nie pamiętam strony?
Wysłany: 12-06-2015, 16:47
Kiedy próbuje otworzyć dodatek w PEV pm2im i robie OPEN itd itd szukam np tego co otwarłem do naprawy np:M62-013 hornsaund ,pokazuje mi wpierw "<kud xxxxx.xxx >i nazwe xxxxx.
Chodzi o to czy idzie zmienić żeby pokazywał tylko nazwę dodatku,jak w typ przypadku M62-013 hornsaund ?