Wysłany: 16-12-2013, 20:06 TS 12 Problem z geodetą - podłączenie mapy = crash gry
Witajcie. Mam problem, który trochę mnie irytuję, a jestem pewien, że ktoś zna rozwiązanie.
Kupiłem sobie dzisiaj TS12 i pamiętając TS2009 I 2004 odpalam sobie geodetę. Stworzyłem parę sekcji terenu i postanowiłem dołączyć sobie jakaś mapkę. Wybór padł na "Mohave". Kliknąłem przycisk zatwierdź i lapek zaczął myśleć i myśleć aż po jakiejś minucie zgasło okno dialogowe przyłączenia mapy i ... CRASH REPORT.... Spróbowałem podłączyć inna mapkę i dzieje się to samo. Gra uruchomiona w trybie administratora.
Specyfikacja lapka:
Windows 8 64bit
Procesor Intel Core I3 2x 2.4 Ghz ( + wielewątków)
Karta g. : GeForce GT630 M 2 GB vRAM
RAM 6GB
Roździelczość Ekranu: 1600 x 900 ( zmieniałem i nic to nie dało)
Dodam,że zmieniałem systemy graficzne - i DirectX i OpenGL
Proszę o pomoc bo problem jest irytujący. Wielki dzięki z góry.
Edit: Czy update do wersji 52143 może pomóc ??
Ostatnio zmieniony przez kuba4dudek 16-12-2013, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Tzn. dla mnie czymś niedorzecznym jest usłyszenie "Za słaby sprzęt" kiedy to "Can you run it" jak i same wymagania techniczne gry mówią co innego.... Jak to możliwe że Battlefield 4 chodzi na high detalach bez problemu a ktoś twierdzi, że dla TS12 jest za słaby .... NIEDORZECZNE !!! Proszę o inna opcję bo to tłumaczenie nie ma sensu, tak samo jak o wielkości map... KAŻDA MAPA TAK ROBI - KAŻDA!!!