Wysłany: 24-11-2012, 00:19 uruchamianie cmp w nieskonczonosc
Witam mam taki problem, podczas instalacji dodatku zgasł mi prąd,i przy nastepnym uruchominiu cmp ładuje mi sie w nieskonczonosc czekam juz 2 godziny, cały czas latareczka sie kreci w lewo i prawo,czy moglo sie cos uszkodzic w grze przez to?,niechciał bym reinstalowac gry i tracic wszystkich dodatkow ktore mam skompletowanie ich zajeło mi duzo czasu, czy jakies rozwiazanie tego problemu? czy czekac dalej az sie uruchomi?
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 24-11-2012, 00:24
CMP naprawia uszkodzoną bazę danych - niestety tak to już z tą grą jest. Nieraz takie coś trwa kilka godzin, więc chyba najlepiej będzie uzbroić się w cierpliwość.
7 godz czekam dalej latareczka sie kreci wyglada to tak //usunięto grafikę// jak myslicie zrobic reinstal gry czy poczekac jeszcze troche? dodatki wszystkie łącznie z mapami sa w folderze loca,l i wystarczy je zaimportowac jako tresci? przy ponownym zainstalowaniu gry
Ostatnio zmieniony przez Wujek 082 24-11-2012, 13:44, w całości zmieniany 1 raz