Wysłany: 07-04-2012, 20:35 Fatal Error przy próbie uruchomienia
Witam. Dzisiaj podczas projektowania w Geodecie wyłączył mi się komputer, prawdopodobnie przegrzał się, z resztą do rzeczy - otóż po ponownym włączeniu po jakiś 20minutach odczekania Trainz nie chcę już działać. W sumie wykrzaczanie się Trainza nie spotykało mnie od baardzo dawna zatem nie wiem co może być źródłem problemu. Proszę o pomoc jeżeli ktoś ma jakiś pomysł:
hardware i access violation, możliwe że mój komputer unieruchomił aplikacje bo np przeciążyła komputer?
specyfikacja mojego komputera to w skrócie
Windows 7
Intel i3 2,2GHz
4GB RAM
ATI HD545v 1024MB RAM
Ostatnio zmieniony przez szamtoch 07-04-2012, 20:41, w całości zmieniany 4 razy
Próbowałeś może usunąć z głównego katalogu gry plik assets.tdx? (tylko broń boże kasować go na dobre!). Następnie uruchomić i poczekać aż CMP odtworzy ten plik?
Trwało to z 40 minut, ale włączyło się w końcu, załadowało i jest gotowe do dalszego męczenia, hehe. Bardzo dziękuje za pomoc, ostatnią rzecz jaką bym chciał robić byłoby ponowne instalowanie Trainza i 10GB dodatków