Przystanki niestety wchodza w droge bo chcialem zeby ludzie wchodzili a jedynie takie cos znalazlem tramwajowe, a jezeli bym odsunal to by przystanek wbil sie w budynek. Moze poprzesuwam troche budynki, albo usune ten przystanek i zrobie cos takiego jak w Krakowie jest czyli tramwaj staje na srodku drogi a po bokach auta atakujace wychodzacych ludzi ;p. No chyba ze w ostatecznosci zrobie jeden pas ulicy przeznaczony tylko i wylacznie dla tramwaju, co o tym sadzicie?
_________________ A jeżeli panienka zechce to na weekend pojedziemy do Czech!. O nie byle nie PKP!
Pojedynczy tor biegnący środkiem ulicy ma za zadanie umożliwić jazdę w dwóch kierunkach gdzie z racji różnych technicznych bądź kosztowych przeszkód nie można było zbudować drugiego toru. Tor idzie dlatego środkiem żeby umożliwić jazdę tam i spowrotem (jakby tor by np na prawym pasie to wracając jechał by pod prąd) Lini takie mogą np obsługiwać tramwaje 111N.
Wiem ale jest problem bo ja mam teren z samochodami polskimi a one jezdza bardzo blisko pasa i czasami wjezdzaja mi w tramwaj :p dobra to ja sie poswiece dla wygladu mapki i zmienie te przystanki na takie zeby nie wlazily w droge, postawie oznaczenia poziome, jakas wiate machne i bedzie gicior. Spodziewajcie sie jutro screenow nowych ^^ narazie zycze spokojnej nocy ;p
_________________ A jeżeli panienka zechce to na weekend pojedziemy do Czech!. O nie byle nie PKP!
Oto screeny, na niektorych jeszcze nie ma traw. Jezeli siec trakcyjna bedzie krzywa na zdjeciach to znaczy ze to debug geodety podczas wcisniecia przycisku wstecz ;/.