Pomógł: 54 razy Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 28-12-2009, 18:38 Pochyłe tory
Witam. Napisałem ten wątek w geodecie, ponieważ nie nie znalazłem bardziej pasującego działu. Pytanie jest takie: Jak uzyskać efekt toru po kątem jak na screenie (jedna szyna wyżej, druga niżej) http://img191.imageshack.us/i/screen009f.jpg/. Chodzi o łuki i symulowanie podmycia torów na nasypie. Za pomoc dziękuje.
_________________ Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
Otóż ten screen jest wykonany z wagonem wykolejonym :) Usunąłem w photoshopie wykrzyknik nad wagonem ;) Także efekt jest przypadkowy, ale zaiste ciekawy, dlatego go przedstawiłem w temacie screenshoty :)
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Wodzisław Śląski
Wysłany: 31-12-2009, 22:11
Hmm, tak patrząc na rozmowe Jamal, wśród Twoich przedmówców panuje chora atmosfera. Jakby nie szło pomóc koledze... Najlepiej się pochwalić, że zna się linka do wyszukiwarki forum. Żałosne.
Nie chodzi o wskazówki. Forum to nie rebus, żebym bez przerwy czytając tysiące postów, czegoś musiał się domyśleć, poszukać. Twój ostatni post tak własnie powinien wyglądać: znalazłeś, podałeś link, i jest super! Tak powinno być.
Mógłby. W kwestii tłumaczeń jestem do dyspozycji oczywiscie w miarę zdrowego rozsądku. (pisałem o tym w innym wątku). Wszystkie tego typu sprawy załatwiajce ze mną via PW z podaniem niezbędnych danych: linki, teksty itp.