Dobrze by było jak Byś wskoczył sobie do działu "Linki", tam jest sporo odnośników prawie
z całego świata i na pewno coś dla Siebie znajdziesz.
Pod nazwą "Narrow Gauge".
Pzdr. Skupa
Ostatnio zmieniony przez Skupa 21-02-2008, 11:13, w całości zmieniany 2 razy
Jestem miłośniem wąskiego toru. I naprawdę ciężko coś dorwać. Na którejś czeskiej albo słowackiej stronie są wersje Px48 1919, wersja czeska U48.101 oraz 3malowania Lxd2. Żeby działy trzeba pozmieniać w configu. Autorem czekim jest stefija
I proszę więcej cierpliwości i poszukiwań. Sam z z chęcią zaliczę każdy dodatek do wąskiego toru.
Wysłany: 20-03-2008, 13:02
hubjur a mógłbyś podac linka do tej strony z px48 i lxd2
A i jeszcze jedno na stronie gdańskich kolei dojazdowych (Sir_ma) widziałem następujace dodatki :
-most obrotowy w rybinie jak i rownierz w spisie dodatków do jakiejś mapy
-lyd1
-mbxd1 - chyba ale sie juz nie upewnie bo strona nie istnieje .
Czy mozna gdzies je zassac ?? Bardzo mi zalezy na 2 ostatnich.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 114 Skąd: Poznań
Wysłany: 03-12-2008, 14:02
hehe odkopałem stary temat szukając wąskotorowych dodatków i moje pytanie: wie ktos może jak tam te dodatki o których mowa jest w poprzenich postach?? z góry dzieki.
Pomógł: 15 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 279 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-12-2008, 23:06
Osz kurde, zarejestrowałem się tam już jakiś czas temu, ostatnio molestuję ich o schemat Lyd1 i Lyd2. :)
Do tego downloadu zaglądałem, tylko że pozapominałem co tam jest, pamiętam tylko że mają LASa.
Dzięki