I stało się, od chwili powstania czyli 15 lutego 2008, FORUM PTT odwiedziło 200.000 userów!!!
To prawdziwa potęga, a minęło tylko 8 miesięcy czyli 2/3 roku. Jest to prawdziwy sukces. Okazuje się, że przyjęte na początku tego roku zasady działania przyjęły się znakomicie a forum rozwija się niezwykle dynamicznie o czym świadczy nie tylko ilość wejść ale i ilość postów i założonych tematów. A wszystko to, w jak mi się wydaje, miłej atmosferze.
Przy tej skromnej okazji (nie mamy jeszcze roku) chciał bym podziękować wszystkim userom za zaufanie, jakim nas obdarzyliście oraz życzyć dalszego tak dynamicznego rozwoju, jeszcze więcej wyrozumiałości, tolerancji i pamiętania, że Trainz to tylko gra.
I pamiętajcie - Wy jesteście dla nas, My dla was, bez tego nas tu nie będzie.
Pawel_15 [Usunięty]
Wysłany: 22-10-2008, 08:32
No ja życzę atmosfery tolerancji (DN też?) i spokoju oraz milionowej wizyty :) Oby tak dalej :)
Ode mnie wielkie gratulacje. Przy takim tempie 1.000.000 milion pyknie bardzo szybko. Bedzie wtedy okazja do świętowania. U mnie przez ten czas weszło tylko 60.000 osób (z wyłączonymi przeładowaniami itp - może za pół roku zbliżę się do ilości wejść PTT - brakuje mi tylko 71125 :p