Przepraszam za małe opóźnienie w opublikowaniu dodatku.
Niewielki budynek rewidentów wagonów, który znajduje się w Kluczborku.
Widziałem go setki razy. A w dzień kiedy zbierałem się do łapania ET22-1008 nagle wpadł mi w oko. Musiałem trochę powalczyć z tekturami bowiem obiekt był zarośnięty. Miłego pobierania.
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2155 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 23-02-2024, 16:23
Produkuj Pan tego ile tylko się da Małe kanciapniki, średnie magazyny czy większe hale magazynowe. Różne style, rodzime, poniemieckie, pogierkowskie etc. Wszystko się przyda w każdej ilości
Produkuj Pan tego ile tylko się da :-) Małe kanciapniki, średnie magazyny czy większe hale magazynowe. Różne style, rodzime, poniemieckie, pogierkowskie etc. Wszystko się przyda w każdej ilości :-)
Bardzo przyjemne w odbiorze dodatki :) Fajnie że po przerwie wróciłeś i tworzysz dalej nawet dla użytkowników starszych wersji Trainza. Przy następnym naszym spotkaniu chyba Ci postawię kratę najlepszego browara
Nie wiem czy wiesz ale tworzysz historię. Budynek rewidentów jeszcze stoi, ale po rewidentach zostało tylko wspomnienie... . Dzięki
Zdjęcia budynku zostały zrobione tydzień temu :) A co było w żołtym budynku przy rampie koło ciepłowni?
Jeżeli masz na myśli po drugiej stronie torów w kierunku Byczyny to tam był - jest tor wyciągowy dawnej górki rozrządowej z którego wjeżdżało się na teren odkażalni i myjni wagonów. Przed samym zamknięciem tego obiektu zdążono jeszcze wyremontować kanały i ten budynek. Jak to u nas w zwyczaju.
Aaa! Ten żółty. To jako ostatni zajmowali w nim pomieszczenia elektrycy, a wcześniej był dyżurny ruchu towarowy grupy północ, odprawa pociągów i manewrowi o ile dobrze sobie przypominam ten czas.. .
Kolejny dodatek, a w zasadzie dodatki po moim powrocie.
Tak to jest zazwyczaj, że człowiek mija pewne miejsca 100 razy, a za 101 nagle się zatrzymuje i mówi - "To byłby fajny dodatek do Trainz"
I tak właśnie było tym razem. Realne obiekty z Kluczborka.
W paczce magazyn o wymiarach 60x16 m, wraz z przyległym budynkiem o wymiarach 10x18 m.
Jednak, by uczynić dodatek jeszcze bardziej praktycznym powstał sam duży magazyn wolnostojący.
Kolejny dodatek do waszych map. Jest to budynek ruina nieczynnej od lat nastawni wykonawczej na zachodniej głowicy stacji Kraków Mydlniki. Obecnie obiekt już został zburzony.
Na materiały trafiłem przeglądając dział fototekstury na forum trainz.
Pobierz
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-03-2024, 23:11
Te okna będą tak na płasko? Trochę się technologia zmieniła od 2004 roku :) Wpuść te okna trochę w bryłę - będzie znacznie lepszy odbiór i skorzystają na tym osoby używające tych obiektów na pierwszym planie. :)