Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 16-07-2023, 13:25
Ta mapa działa tylko do 2012, pisałem o tym w temacie informacyjnym. Nie będzie kompletna, bo są tam drzewa Pofiga które w TANE i wyżej nie działają. Poza tym ok. 70% dodatków jest przestarzałych.
Próbowałem zainstalować mapkę pod TRS Platinum i wyszło sporo błędnych dodatków. Większość to brakujące screenshoty ale niektóre wykazują zły KUID autora. Co dziwne, to że w configu danego dodatku jest wszystko prawidłowo a CMP wyświetla błąd :/
Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 718 Skąd: Kraków
Wysłany: 17-07-2023, 15:38
Nie ma już problemów z tą mapką. Zainstalowałem pod TS2010 i już tam pozwoliłem sobie na tymczasową podmianę roślinności Pofiga. Potem wysłałem do TANE a stamtąd do Tereski A potem to już konkretnie wymieniłem większość roślinności na St_xxxxx i całość wygląda całkiem dobrze. Owszem brakowało kilku budynków stacyjnych czy peronów ale to już nie problem. Tam gdzie oryginalnie chyba nie było tekstur (przynajmniej pod TS2010 ich nie było) podmieniłem na defaultowe z Pllatinum żeby nie straszyły pustką. Reszta chyba jest OK choć detale to sukcesywnie będę uzupełniał