| ciechu napisał/a: |
| strona już przestała działac..... |
| hanys napisał/a: |
| Można było by też zrobić zrzutkę.
Po czym stopniowo przez kolejny rok, download z TM można przenosić na PTT bądź inne strony. Chociażby na Kamila czy Wujka 082 ;) *Niniejszy post jest tylko propozycją, która może być odrzucona. |
| KGrid napisał/a: |
|
jako właściciel serwera na którym obecnie znajduje się download Trainz Maps ( http://trainzmaps.cal.pl/site/download/index.php ) informuję że pobieralnia będzie dostępna w sieci tylko i wyłącznie do września 2012. Po tej dacie download może, lecz niekoniecznie musi istnieć (zależy kiedy cal.pl wyłączy serwer). projekt TrainzMaps nie będzie kontynuowany. |
|
Na wejście informuję iż nikomu kto miał jakikolwiek kolor moderatorsko-adminowski na TrainzMaps tego nie oddam. Wy już mieliście swoje pięć minut które pięknie zjeb....ście. |
| - TrainzMaps umarło, więc albo kopiujecie to żywcem w takiej wersji i nie aktualizujecie tego nigdy (w formie jak wspomniał RBach - archeo), albo pobieracie sobie pliki i zarządzacie nimi po uzyskaniu zgody od autora. Ale w tym drugim przypadku nie otrzymujecie plików ode mnie. |
|
- Jestem wredny, wiem. |
|
- Aha, nazwy TrainzMaps proszę również nie używać w nowych jakiś tam projektach, bo prawo do nazwy nadal mam ja, a być może pod tą nazwą powstanie moja skromna internetowa pamiątka po mojej mapotwórczej pseudo karierze. |
|
To teraz myślcie dalej, jestem skłonny to oddać pod powyższymi warunkami. |
| Cytat: |
| Reszta - do tablicy |
| Pawajoro napisał/a: |
| A z kwestią zgody zrobiłbym tak: wysyłamy PW wszystkim TMowiczom i mają 7 dni na decyzję. Jeżeli nie odpowiedzą prawo na publikację automatem przepada na rzecz PTT |
| drstrach napisał/a: | ||
Takie trochę janosikowe podejście, jeśli już, to raczej wysłać pytanie o zgodę na publikację/przeniesienie i cierpliwie czekać. Jeśli nie uzyskamy odpowiedzi, cóż, trzeba się pogodzić z utratą dodatków i ew. czymś je zastąpić. |